top of page

Jenni Inkeroisen tavoitteena on luoda toimivia ja tunnelmallisia tiloja, jotka palvelevat tarkoitustaan ja luovat miellyttävän ilmapiirin. Hän on valmistunut sisustusarkkitehdiksi Lahden Muotoiluinstituutista.

 Kuvaaja Emilia Forsman

 

Katso Jenni Inkeroisen ja Sessak Lightingin valaisinyhteistyön esittelyvideo täällä.

Intohimonani on luoda tilasuunnittelulla hyvinvointia ja inspiraatiota. Mielestäni on kiinnostavaa, miten sisustusratkaisuilla voidaan luoda erilaisia vaikutelmia.

Olen suunnitellut monipuolisesti julkisia tiloja: mm. ravintoloita, kauppakeskuksia, työympäristöjä ja hotelleja. Olen toiminut vastuullisena suunnittelijana projektinhallinnassa. Piirrän myös työpiirustuksia eri ohjelmilla ja teen 3D-mallinnuksia. ArchiCADin käyttö on minulle tuttua. Teen suunnittelua asiakkaan kanssa keskustellen ja ehdotuksia esitellen. Näin löydetään yhteiset tavoitteet suunnittelulle ja lopputulokselle. Olen järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen ja hoidan asiat loppuun asti.

Asiantuntemus: tilasuunnittelu, sisustusarkkitehtuuri, asiakaslähtöisyys, projektinjohto, 3D-mallinnus, ArchiCAD, työympäristösuunnittelu, ravintolasuunnittelu, kauppakeskusten ja liiketilojen suunnittelu.

bottom of page